Cum platesc

Toate preturile contin TVA.

Plata ramburs

Puteti opta pentru plata ramburs a produselor (numerar in momentul livrarii), pe baza facturii ce insoteste coletul livrat prin Fan Courier.

Plata online prin card bancar

Puteti plati online pe ProCM.ro in momentul plasarii comenzii prin intermediul unui card valid de credit sau de debit. Cardurile acceptate pentru efectuarea platii sunt emise sub siglele Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro.
Plata prin card este o metoda sigura, datele cardului dumneavoastra nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si trimise direct catre serverul bancii. ProCM.ro foloseste ca procesator de carduri PlatiOnline. Procesarea datelor cardului dumneavoastra se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca ProCM.
Pentru efectuarea platii va trebui sa introduceti numarul cardului dumneavoastra, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso). De asemenea, beneficiati de o securitate sporita a tranzactiilor cu cardul bancar, gratie tehnologiei 3DSecure, cel mai inalt standard international in materie de securitate a platilor pe Internet, implementat de Visa International si MasterCard.
Tranzactiile se vor realiza in lei, la cursul de schimb al bancii dvs, indiferent de moneda in care veti lansa comanda sau de contul din care faceti plata. Pentru efectuarea platii nu se retine nicio taxa suplimentara. Dupa ce plata a fost efectuata veti primi un e-mail de confirmare.

Plata prin ordin de plata

Puteti plati prin ordin de plata (OP) in baza facturii proforme emise automat de ProCM.ro odata cu selectarea acestei modalitati de plata. Plata se va face in contul mentionat mai jos. Pentru a demonstra efectuarea platii, scanati Ordinul de plata si trimiteti-l pe adresa de e-mail vanzari@procm.ro. Livrarea produselor se face dupa intrarea banilor in cont.

Datele firmei sunt:
SC PROFESIONAL CLEAN MEDIUM SRL
J40/5212/30.04.2004; CUI: RO16291208

Raiffeisen Bank - Drumul Taberei; Cont: RO65 RZBR 0000 0600 1602 6727
Bucuresti, sector 6, str. Valea Argesului, nr. 5, bl. C1, sc. B, et. 1, apt. 41

Retur

  • Toate produsele comandate online se pot returna in maximum 15 zile de la primire.
  • Produsul trebuie sa nu aiba urme de folosinta (zgarieturi, etc) si va fi returnat in ambalajul original.
  • Contravaloarea produselor se va returna in maximum 30 de zile. Suma inapoiata nu va include costul transportului.
  • Costul transportului pentru returul produselor va fi suportat de catre client
  • Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Dreptul de denuntare unilaterala

OG 130/2000 Art. 4. - (1) b) conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de denuntare unilaterala, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".

Cum cumpar Metode de livrare Politica de returDespre noi

Solutionare litigii Confidentialitate Cookies Termeni si Conditii